Share

Bosch și Castrol extind pentru trei ani acordul de Colaborare în România

Castrol România și Bosch Car Service își extind cooperarea în atelierele auto din România pe o perioadă de trei ani în baza unui acord global.

Conform acordului de cooperare fiecare companie va recomanda produsele și serviciile celeilalte companii în rețeaua sa de ateliere auto aftermarket. Lubrifianții Castrol vor fi recomandați și vânduți în rețeaua de ateliere Bosch Car Service, iar piesele și sistemele de diagnosticare Bosch car Service vor fi recomandate și vândute în rețeaua de ateliere Castrol.

„De la lansarea parteneriatului nostru european inițial, în 2013, cooperarea dintre Castrol și Bosch s-a dovedit a fi un mare succes. Aceasta a determinat o creștere a afacerilor pentru ambele părți, dar a adus și beneficii utilizatorilor finali, oferind un acces facil la produsele și serviciile Bosch și Castrol. Aducem acum această cooperare avantajoasă pentru ambele părți în România, unde le va oferi șoferilor mai mult confort, stimulând în același timp o creștere profitabilă a vânzărilor pentru partenerii noștri de atelier”, a declarat Marian Dragan, Sales Manager Balkans & Head of Country Romania

Șoferii care își încredințează autovehiculele atelierelor Castrol sau Bosch Car Service vor beneficia de activități comune de marketing, inclusiv campanii promoționale, activități digitale, cursuri de formare, precum și soluții de finanțare și eficiență. Atât Bosch, cât și Castrol vor oferi recomandări de stoc în rețeaua celeilalte părți, iar Castrol va deveni partenerul global preferat pentru programul de loialitate Bosch eXtra.

Potrivit lui Mircea Bela, director de vânzări al diviziei Automotive Aftermarket, „acest acord de cooperare reunește două dintre cele mai puternice mărci de pe piața auto aftermarket. Combinația creează oportunități suplimentare pentru ca partenerii noștri din ateliere să genereze o creștere profitabilă prin posibilitatea de a le oferi clienților lor cei mai buni lubrifianți, piese de schimb și servicii tehnice de excelență”.

De asemenea, abordarea comună în ceea ce privește cursurile de formare, asistența și campaniile de marketing va ajuta atelierele să atragă și să păstreze mai mulți clienți”.

Divizia Automotive Aftermarket (AA) a Bosch oferă pieței aftermarket și atelierelor de reparații din întreaga lume echipamente de diagnosticare și reparații și o gamă largă de piese de schimb – de la piese noi și de schimb la soluții de reparații – pentru autoturisme și vehicule comerciale. Castrol, marca de lubrifianți a BP, activează în domeniul tehnologiei lubrifianților și deservește clienți și consumatori din peste 140 de țări în sectoarele auto, marin, industrial și de producție de energie.

Leave a Comment