Share
Astăzi începe Salonul Auto București & Accesorii 2021

Astăzi începe Salonul Auto București & Accesorii 2021

În perioada 7 – 17 octombrie are loc la București a 17-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii.

În ciuda pandemiei și a crizei de semiconductori, industria auto și întregul său lanț de distribuție continuă să aducă pe piață noutăți care mai de care mai interesante. Cum acestea trebuie prezentate publicului, un eveniment precum Salonul Auto București & Accesorii (SAB&A) era necesar.

Astfel, începând de pe 7 octombrie, pasionații de mașini, cei care își doresc să achiziționeze un vehicul sau vor doar să fie la curent cu noutățile din industrie sunt așteptați la centru expozițional Romexpo din București, acolo unde are loc o nouă ediție a Salonului Auto București & Accesorii.

Ajuns la ediția cu numărul 17, SAB&A are loc în Pavilionul B2 al Romexpo și în zona exterioară aferentă acestuia, acolo unde vor fi prezentate cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto, de la autoturisme de oraş şi de teren până la motociclete, biciclete sau componente și accesorii auto.

Conform datelor furnizate de organizatori, după deschiderea SAB&A care va avea loc pe 7 octombrie la ora 12, vizitatorii vor putea descoperi noutăți ale unor mărci precum BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssangyong, Suzuki, Toyota sau Tesla.

Cei care doresc să descopere noutățile de la Salonul Auto București & Accesorii trebuie să plătească 40 de lei pentru biletul de acces, dar și să prezinte un certificat verde care dovedește vaccinarea sau trecerea prin boală.

Pe 7 octobrie expoziția este deschisă între orele 12.00 și 20.00, în perioada 8 – 16 octombrie între orele 10.00 – 20.00, iar pe 17 octombrie de la 10.00 la 18.00.

Leave a Comment