Share

Un Ford Puma „proiectat” de fani ajunge pe piață la finalul lui 2021

În urma unui experiment de proiectare centrat pe alegerile fanilor, Ford a dezvăluit astăzi specificația câștigătoare a noului Puma ST Gold Edition.

Ford a anunțat astăzi că, în urma voturilor unui număr de 275.000 de fani în cadrul unor sondaje realizate pe Twitter și Instagram pe parcursul a 10 zile, va realiza o ediție limitată a modelului Puma ST cu o combinație de culori aparte.

Rezultatele fiecărui sondaj au fost colectate de pe piețele individuale din Europa și de pe canalele centrale de social media ale Ford Europa.

„Pentru a crea ceva cu adevărat special pentru fanii fideli ai Ford Performance, am trecut la o abordare orientată spre viitor si am conceput împreună cu ei această versiune Puma ST Gold Edition. Numărul de voturi exprimate arată cât de entuziasmați sunt clienții noștri și că au gusturi excelente. Totul stă în detalii și fanii noștri au configurat un produs cu adevărat dezirabil”, a declarat Amko Leenarts, director de design, Ford Europa.

Ford Puma ST Gold Edition va avea 200 CP

Puma ST Gold Edition va fi propulsat de un motor EcoBoost de 1.5 litri alimentat cu benzină care dezvoltă 200 CP, fapt ce permite, conform producătorului, o accelerație 0 -100 km / h în 6,7 secunde.

Tehnologiile sport avansate includ moduri de condus selectabile, inclusiv Sport, Track și Eco, diferențial cu alunecare limitată, o opțiune unică în segment, arcuri cu forță vectorială și specificații unice de suspensie și direcție. Livrările vor începe spre sfârșitul acestui an.

Conform Ford, 56% dintre cei care au votat au ales culoarea neagră, 74% etriere roșii, 87% cusături gri, 74% linii autocolante pe caroserie, 79% siglă ST pe caroserie, iar 59% numele Puma ST Gold Edition.

Anul trecut Ford, împreună cu Team Fordzilla au creat conceptul Team Fordzilla P1 folosind o abordare similară, printr-un proiect de colaborare dintre designerii companiei și comunitatea de gaming.

Citește și:

Leave a Comment