Share

Tarom anunță perturbări ale traficului din cauza grevei de pe aeroportul din Frankfurt

Programul de zbor al Tarom pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul Internaţional Frankfurt va fi modificat în urma grevei personalului de securitate al aeroportului din Germania.

În aceste condiţii, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 martie 2022 vor fi rerutaţi pe cursa Tarom din data de 16 martie 2022.

„Vă informăm faptul că din cauza grevei personalului de securitate al Aeroportului Internaţional Frankfurt, din data de 15 martie 2022, traficul aerian de pe acest aeroport va fi perturbat. În acest context, compania Tarom anunţă că programul de zbor pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul International Frankfurt va fi afectat, suferind modificări pe perioada grevei. În acest sens, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 martie 2022, FRA – OTP, vor fi rerutaţi pe cursa TAROM din data de 16 Martie 2022”, au anunțat oficialii Tarom.

Compania precizează că personalul Tarom este mobilizat să asigure asistenţă în orice moment şi să minimalizeze impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor.

Grevă și în Spania

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat și el cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Spania că Platforma pentru Apărarea Sectorului de Transport Rutier de Mărfuri local a anunţat o grevă la nivel naţional a transportatorilor rutieri de mărfuri, pe termen nedefinit, astfel că pot exista blocaje în reţeaua de transport rutier naţional.

Leave a Comment