Share

Kaufland România lansează aplicația E-Mobility, dedicată clienților cu mașini electrice

Kaufland România lansează E-Mobility, proiectul prin care posesorii Kaufland Card cu mașini electrice au posibilitatea de a-și încărca autoturismul la una dintre stațiile de încărcare din parcarea magazinului preferat.

E-Mobility, noua funcție disponibilă în aplicația Kaufland, poate fi folosită în cele peste 140 de stații proprii de încărcare din rețeaua de magazine, situate în București și în țară.

Pentru a-și încărca mașinile, clienții trebuie să urmeze câțiva pași simpli: să intre în aplicația Kaufland, să acceseze butonul E-Mobility, să aleagă din aplicație stația de încărcare și conectorul potrivit din parcarea magazinului și să se asigure că au introdus corect în aplicație datele personale și ale cardului pentru efectuarea plății.

Din nefericire, procesul de încărcare solicită reținerea unei sume în valoare de 150 lei. Desigur, în cazul în care alimentarea nu a acoperit suma în totalitate, diferența urmează să fie restituită în termen de trei zile lucrătoare. După ce plata este efectuată, clientul va primi în aplicație factura electronică.

Conform oficialilor companiei, toate stațiile de încărcare sunt alimentate exclusiv cu energie electrică 100% verde. Fiecare stație Kaufland oferă o capacitate de încărcare de până la 22 kW AC sau 60 kW DC, folosind mufele standard de încărcare Type 2, CHAdeMO și CCS.

Citește și:

Leave a Comment