Share

Idris Elba, vedeta viitorului Suicide Squad. Will Smith a refuzat rolul

Regizorul James Gunn şi reprezentanţii Warner Bros. s-au întâlnit săptămâna trecută cu Idris Elba pentru a îi propune să în înlocuiască pe Will Smith în sequel-ul la „Suicide Squad”.

Conform „The Hollywood Reporter”, Idris Elba – actor care a jucat în Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War, Star Trek Beyond sau The Mountain Between Us – este prima şi singura alegere a producătorilor şi regizorului, după ce Will Smith a fost nevoit să se retragă din cauza unor angajamente concomitente.

Se pare că Smith va începe filmările la sequel-ul la „Bright” pentru Netflix în luna iulie, în timp ce Warner Bros. a stabilit începutul producţiei pentru sequel-ul la „Suicide Squad” pentru luna septembrie, a indicat The Wrap. Cum filmările la cele două producţii se suprapun, Smith a luat decizia de a renunţa la filmul cu super-eroi, notează Daily Mail.

„Suicide Squad” (2016), din distribuţia căruia au făcut parte şi Margo Robbie şi Jared Leto, a fost un succes masiv la box-office, cu încasări de 746 de milioane de dolari la un cost de producţie de 175 de milioane înainte de promovare. În acest moment nu se ştie dacă Robbie şi Leto vor figura şi pe afişul sequel-ului – programat să intre în cinematografe pe 6 august 2021.

Idris Elba (46 de) ani va juca, de asemenea, un personaj negativ în spinoff-ul celebrei serii „Fast and Furious”, „Hobbs and Shaw”, alături de vedete precum Dwayne Johnson şi Jason Statham.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de caractere și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment