Share

Gilda Lazăr, JTI: Vom continua să ne exprimăm public, consistent și cu argumente

Head of Corporate Affairs & Communications pentru JTI România, Moldova și Bulgaria, Gilda Lazăr a dezvăluit câteva dintre proiectele deja realizate de care este foarte mândră precum și intențiile sale pentru anul în curs.

Absolventă a Facultății de Filologie din cadrul Universității București, deținătoare a unui master în Dreptul Afacerilor la Romanian American University și un certificat în Corporate Community Relations la Boston College. Gilda Lazăr a urmat numeroase cursuri de afaceri și comunicare la London School of Economics, INSEAD, IMD, MCE, Ashridge etc. Ea are o bogată experiență în jurnalism și comunicare, dobândită la publicații precum „Dreptatea” si „România liberă” și „Curentul” dar și la postul de radio „Europa Liberă” și televiziunile „Tele 7 abc” și „TVR”.

Actual Head of Corporate Affairs & Communications pentru JTI România, Moldova și Bulgaria, Gilda Lazăr a detalizat principalele proiecte în care a fost și este implicată.

Care sunt cele mai importante activități derulate de dumneavoastră anul trecut?

2018 a fost special, pentru că, în anul Centenarului, compania noastră  a aniversat 25 de ani de când a intrat pe piața românească. Așadar, am organizat pentru angajați o expoziție aniversară, rememorând  toate momentele importante din istoria  RJR/JTI România. În plus, în 2018 am continuat  proiectele de responsabilitate socială și evenimentele pentru care suntem recunoscuți ca susținători ai culturii.

De asemenea, ne-am implicat în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm: contrabanda, lipsa de predictibilitate legislativă, încercările de denormalizare și demonizare ale unei industrii care virează anual la buget peste trei  miliarde de euro.

Care sunt proiectele la care ați luat parte și de care sunteți mândră în perioada petrecută la actuala companie?

E greu sa indici doar câteva proiecte, pe parcursul unei cariere de peste 20 de ani, dar ceea ce ne caracterizează este consistența și consecvența proiectelor devenite tradiționale și derulate anual, timp de decenii. Iar proiectele au fost, în mare parte, determinate de întâlniri fericite,  cu oameni  speciali, de la colegii mei români sau străini, până la personalități marcante:  Gigi Căciuleanu – JTI fiind sponsor oficial al „Gigi Căciuleanu Romania Dance Company” – , Valerian Mareș – omul din spatele organizării Întâlnirilor JTI -, sau Constantin Chiriac – Directorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Au fost și multe momente intense, de interacțiune cu autoritățile, sau când  a trebuit să solicităm să fim tratați cu respect, ca orice mare investitor și contribuabil. De fiecare dată când am reușit să mă fac auzită a fost un câștig nu doar pentru companie, dar și pentru societate, pentru că am solicitat întotdeauna echilibru, bun simț, corectitudine.

Cea mai mare realizare a acestor ani este însă că, deși am evoluat, în realitate nu m-am schimbat.

Ce proiecte aveți pentru anul în curs?

Paradoxal, deși am avut deja aniversarea de 25 de ani,  anul acesta stă sub semnul lui 20.  În 2019, vom aniversa 20 ani de vând am devenit companie japoneză, 20 de ani de existență a Întâlnirilor JTI , 20 de ani ai programului  Burselor JTI pentru Jurnaliști, 20 de ani ai emisiunii culturale  „Garantat 100%”, pe care o sprijinim de peste un deceniu.  Vom derula și în acest an Seniorii JTI, un program pentru vârstnici, pentru care, acum 20 de ani am primit premiul Good Corporate Citizenship.

Intenționăm să continuăm proiectele desfășurate în parteneriat cu autoritățile, și aici aș exemplifica prin campaniile publice anti-contrabandă sau programul special în parteneriat cu Vama: peste 50 de câini instruiți să depisteze țigarete ilegale sunt activi în punctele vamale, cu sprijinul JTI.

În același timp, vom continua să ne exprimăm public, consistent și cu argumente, ori de câte ori va fi nevoie.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de caractere și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment