Share

Casa Dior va fi condusă de fiul cel mare al lui Bernard Arnault, unul dintre cei mai bogați oameni din lume

Antoine, cel mai în vârstă fiu al lui Bernard Arnault – şeful LVMH, a fost numit director general al companiei holding Christian Dior SE.

Antoine Arnault îl înlocuiește pe Sidney Toledano, de mulţi ani director în cadrul LVMH. Christian Dior SE este o companie listată care deţine cea mai mare parte a participaţiei familiei Arnault în LVMH, cel mai mare grup de lux din lume.

Conform Reuters, decizia va spori statutul lui Antoine, unul din cei cinci fii ai lui Bernard Arnault, toţi deţinând poziţii importante în LVMH, grupul din spatele caselor de modă Louis Vuitton şi Christian Dior.

Antoine, în vârstă de 45 de ani, şi sora sa Delphine, în vârstă de 47 de ani, sunt copiii din primul mariaj al lui Bernard Arnault.

Alexandre (30 de ani) este director la Tiffany & Co, în timp ce Frederic (27 de ani) conduce TAG Heuer. Cel mai tânăr, Jean (24 de ani), este director de marketing şi dezvoltare a produselor la divizia de ceasuri a Louis Vuitton.

Bernard Arnault, în vârstă de 73 de ani, preşedinte şi director general LVMH, nu a numit în mod public un succesor pentru a conduce cel mai mare grup de lux din lume, construit prin achiziţii, începând cu Christian Dior SE.

Francezul Bernard Arnault este pe locul doi în topul celor mai bogaţi oameni din lume, conform datelor Bloomberg şi Forbes.

Leave a Comment