Share
IAA Mobility a început la Munchen cu premiere ale mărcilor Mercedes, BMW, Hyundai, Renault, Dacia

IAA Mobility a început la Munchen cu premiere ale mărcilor Mercedes, BMW, Hyundai, Renault, Dacia

Mutată de la Frankfurt la Munchen și cu un nou format, Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) a început astăzi cu noutăți spectaculoase.

IAA Mobility 2021 din Munchen, una dintre cele mai importante expoziții auto mondiale alături de cele de la Paris, Geneva, New York, sau Shanghai, a început în această dimineață cu ziua dedicată presei și specialiștilor. Va urma o săptămână în mărci precum BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Renault, Dacia, sau Hyundai își vor etala cele mai noi produse atât în centrul expozițional de la marginea orașului bavarez cât și în multe puncte importante din interiorul acestuia.

Spre deosebire de edițiile anterioare organizate la Frankfurt, cea din 2021, de la Munchen, mizează pe interacțiunea directă cu publicul și pe servicii de mobilitate moderne. Pentru a revigora o manifestare intrată în penumbră în ultimii ani, organizatorii își doresc să ofere participanților posibilitatea de se deplasa cu o parte dintre noile vehicule expuse. Drept urmare, vor exista demonstrații stradale în special cu mașini cu emisii reduse și sisteme autonome de conducere.

Printre premierele mondiale sau europene care pot fi descoperite la standurile de la Messe Munchen se numără BMW iX5 Hydrogen, BMW i4, Mercedes-Benz EQE, smart Concept #1, Renault Megane E-Tech Electric, Dacia Jogger, Hyundai Ioniq 5, Kia EV6 și multe altele.

Din nefericire lipsesc de la întâlnirea cu publicul o pleiadă de mărci precum cele din grupul Stellantis, inclusiv marca germană Opel, Toyota, Honda, Nissan sau Ford. Cu toate acestea, oficialii Asociației Industriei Auto Germane (VDA) se așteaptă la o prezență importantă a publicului, mai ales că multe dintre noutățile motorizate vor defila pe bulevardele din Munchen, iar mărcile și-au amplasat standuri în multe zone din orașul care găzduiește sediul central BMW.

Citește și:

Leave a Comment