Share
Microsoft, Continental și Oracle, cei mai doriți angajatori din România

Microsoft, Continental și Oracle, cei mai doriți angajatori din România

Studiul „Cei Mai Doriți Angajatori 2021”, realizat de Catalyst Solutions, este dominat de companii de tehnologie și din industria auto.

Primele rezultate ale studiului „Cei Mai Doriți Angajatori 2021” au fost anunțate, în premieră, în cadrul EBcon, conferința internațională de Employer Branding organizată de Catalyst Solutions.

Studiul s-a desfășurat în perioada decembrie 2020 – aprilie 2021, pe un eșantion de 14.347 respondenți cu profil Business, IT&C, Inginerie și Științe Sociale. Derulat pentru al 16-lea an consecutiv, acesta reprezintă cel mai complex instrument de referință din piață, ce măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor din România și oferă o înțelegere a comportamentului candidaților și așteptările acestora în raport cu angajatorii locali.

Conform realizatorilor, Top 100 „Cei Mai Doriți Angajatori” are acoperire națională și a fost întocmit pe baza a 14.347 de răspunsuri libere, neasistate, ale respondenților întrebați care sunt primii cinci angajatori din România pentru care și-ar dori să lucreze. 30% dintre angajatorii din top 100 sunt companii de tehnologie, in timp ce 15% sunt companii ce activează în automotive.

„Suntem încântați să fim recunoscuți drept «Cel Mai Dorit Angajator din România». Acest lucru vine ca o confirmare a faptului că viziunea noastră și cultura de a pune oamenii pe primul loc au un impact pozitiv uimitor. Odată cu situația pandemică, am pus și mai mult accent pe angajații noștri venind cu un răspuns rapid la situația globală, concentrându-ne asupra culturii organizaționale și menținerii stării de bine a angajaților, adaptându-ne la mediul de lucru remote într-un ritm accelerat”, a declarat Mădălina Stoian, HR Manager Microsoft, companie care a revenit după 9 ani pe primul loc în topul preferințelor respondenților.

Iată care sunt Cei Mai Doriți Angajatori în acest an:

Leave a Comment