Share
CFR Cluj a învins Floriana FC și va juca următorul meci cu Dinamo Zagreb

CFR Cluj a învins Floriana FC și va juca următorul meci cu Dinamo Zagreb

Echipa românească CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Floriana FC cu scorul de 2-0.

Campioana României, CFR Cluj, s-a impus în meciul disputat în Malta prin golurile marcate de Mike Cestor (54) şi Cătălin Golofca (90+7), la capătul unui meci pe care l-a controlat şi în care gazdele nu şi-au creat ocazii clare de gol.

Prima repriză a fost una de tatonare, CFR nereuşind să se apropie periculos în prea multe rânduri de poarta gazdelor.

Itu a avut prima şansă, în min. 19, dar a luftat în careu la centrarea lui Deac. În min. 41, Pereira a ratat şutul la centrare lui Chipciu. Itu a fost blocat de Camenzuli (44).

Gol la ultima fază a meciului dintre CFR și Floriana

În partea a doua, Pereira a cerut un penalty în min. 47, apoi şutul său a fost blocat de un fundaş (53). Din cornerul care a rezultat, Mike Cestor a înscris cu capul (54), din centrarea conaţionalului Pereira.

Gazdele au avut o oportunitate în min. 55, dar şutul lui Leone a fost blocat şi s-au ales cu un corner.

CFR Cluj şi-a încercat şansa de la distanţă în min. 57, dar şutul a fost prins fără probleme de portar.

Cea mai periculoasă ocazie a maltezilor s-a consumat în min. 77, când Bălgrădean a avut o intervenţie bună la un şut din unghi.

Clujenii au marcat a doilea gol la ultima fază a meciului, Golofca înscriind cu capul din centrarea lui Rondon (90+7).

Fazele preliminare ale competiţiei au loc într-o singură manşă. CFR Cluj va avea un meci mult mai greu în turul al doilea preliminar întâlnind echipa croată Dinamo Zagreb, în deplasare, pe 25 sau 26 august.

Leave a Comment