Share
Groupe Renault România oferă 100 de vehicule Dacia și Renault unităților medicale

Groupe Renault România oferă 100 de vehicule Dacia și Renault unităților medicale

Groupe Renault România a anunțat astăzi că pune la dispoziția spitalelor din România 100 de vehicule Renault și Dacia.

Groupe Renault România susține lupta împotriva pandemiei Covid-19 și pune la dispoziția spitalelor din România, sub formă de sponsorizare, în acord cu Ministerul Sănătății, 100 de vehicule Dacia și Renault. Autoturismele vor fi folosite pentru deplasările personalului medical și auxiliar, în situații de urgență identificate de către autorități la nivel național.

Încă de la debutul crizei sanitare, industria auto din România caută să identifice soluții de creștere a capacităților de producție pentru măști textile, viziere, soluții dezinfectante și piese pentru ventilatoare.

Trei Peugeot Rifter de la Trust Motors

Și Trust Motors, importatorul mărcilor Peugeot, Citroen și DS, a făcut un gest similar oferind trei autovehicule Peugeot Rifter Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesară pacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel se poate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

Leave a Comment