Share
Hublot lansează Classic Fusion AeroFusion Chronograph dedicat UEFA Champions League

Hublot lansează Classic Fusion AeroFusion Chronograph dedicat UEFA Champions League

Prima marcă de lux din industria ceasurilor care a mizat pe fotbal pentru a își promova produsele, Hublot, prezintă astăzi o ediție limitată la 100 de exemplare a Classic Fusion AeroFusion Chronograph dedicată UEFA Champions League, competiție care se reia în această seară cu meciuri precum Atletico Madrid – Liverpool sau Chelsea Londra – Bayern Munchen.

Conform oficialilor Hublot, noua ediție limitată este o dovadă a respectului acordat de companie cunoscutei competiții fotbalistice care, după pauza de iarnă, a ajuns la cea de-a 16-a etapă. Cele 100 de piese din care este compusă seria limitată vor ajunge la mâinile pasionaților de fotbal.

„Astăzi este o zi interesantă pentru fanii fotbalului european care vor participa la o nouă rundă a UEFA Champions League. Ei vor putea vedea pe cunoscutele panouri electronice cu care cel de-al patrulea arbitru anunță schimbările și prelungirile numele Hublot și, totodată, vor putea achiziționa frunosul Classic Fusion AeroFusion Chronograph UEFA Champions League din ceramică albastră. Hublot adoră fotbalul!”, a declarat Ricardo Guadalupe, CEO al Hublot.

Hublot Classic Fusion AeroFusion Chronograph UEFA Champions League are o carcasă de 45 mm și o curea din cauciuc albastru, în timp ce coroana, butoanele pentru cronograf și șuruburile sunt din titan.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale ceasului este cadranul său tridimensional pentru că cifrele și indicatoarele par să plutească deasupra acestuia. Animat de calibrul HUB1155, ceasul are o rezervă de putere de 42 de ore, iar pe spatele său este vizibil logo-ul UEFA Champions League.

Hublot a fost prima marcă de lux și primul brand elvețian de ceasuri care s-a implicat în fotbal. Parteneriatul cu acest sport a început în 2006 când Hublot a sponsorizat echipa națională a Elveției. Apoi, în 2008, a început și un parteneriat de lungă durată cu UEFA, marca devenind „cronometrul oficial” pentru Euro 2008.

De atunci, Hublot a fost partener al tuturor Campionatelor Europene organizate de UEFA și, în această vară, va colabora cu forul european pentru așteptatul turneu Euro 2020 care are loc, pentru prima dată, în 12 orașe din Europa.

Hublot Classic Fusion Aerofusion Chronograph UEFA Champions League

Leave a Comment