Share

Mașinile Tesla pot fi comandate oficial, de astăzi, din România

Printr-un anunț pe Twitter, oficialii Tesla Motors au dezvăluit că și-au extins vânzările către patru noi state din Europa Centrală și de Est. România se află printre ele.

Potrivit unei postări de pe contul de Twitter al Tesla, începând chiar din acest weekend, Model 3 poate fi comandat din Polonia, Ungaria, România și Slovenia. „Unde va apărea Model 3 în următoarea perioadă? Sugestie: începe cu P și se termină cu olonia, Ungaria, România și Slovenia”, este anunțul postat ieri pe rețeaua de socializare.

Apoi, în comentarii, cei de la Tesla menționează că sunt „de asemenea, disponibile și vehiculele mai eficiente și cu o autonomie mai mare Model S și Model X”.

O scurtă verificare pe site-ul Tesla.com arată că printre țările europene din care pot fi comandate modelele electrice Tesla a apărut și România. Prin urmare, pentru că la noi nu există nici reprezentanță și nici dealeri autorizați, comenzile pot fi făcute doar online.

Prețul pentru un Model 3 în secțiunea dedicată României este de 40.380 de euro. În cazul Model S, prețul de bază este de 73.480 de euro, iar SUV-ul electric Model X costă 78.580 de euro. Livrarea primelor comenzi poate fi făcută, cel mai devreme, la începutul lui 2020.

Tesla-Twitter

Citește și:

Leave a Comment