Share

Kylie Jenner a devenit cea mai tânără miliardară. L-a depășit pe Mark Zuckerberg

Revista Forbes a încoronat-o pe Kylie Jenner drept cea mai tânără miliardară din lume. Ea a atins acest statut cu doi ani mai devreme decât fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Pe lângă vârsta  fragedă la care a reușit să intre în clubul miliardarilor lumii, 21 de ani, Kylie uimește și prin modul în care a reușit să ajungă la o asemenea valoare de piață. Asta pentru că tânăra a atins miliardul de dolari utilizând canalele social-media și, mai ales, promovând produse pe Instagram. Conform Financial Times ea are nu mai puțin de 128 de milioane de adepți pe canalul de Instagram cărora le oferă zilnic, în medie, câte 21 de postări.

Poziționarea ei în clasamentul Forbes nu a rămas fără controversele obișnuite. Mulți susțin că, fiind o membră a familiei Kardashian-Jenner, nu a realizat singură averea luată în calcul de publicația americană. Iar participarea ei la show-ul de televiziune „Keeping Up With Kardashians” a fost de natură să atragă chiar mai multe reproșuri. Cu toate acestea, jurnaliștii Forbes au luat în calcul faptul că d-ra Jenner s-a retras din emisiune, apărând doar sporadic și s-a dedicat social-media. Mai întâi a lovit la țintă prin Snapchat, unde a devenit un idol pentru multe adolescente dezvăluind zilnic gânduri înfricoșătoare și necazuri zilnice. Zi după zi, Kylie a ajuns să devină finanțatorul clanului Kardashian. Mai ales că, ajunsă la al 16-lea sezon, emisiunea a început să piardă din popularitate în timp ce pasiunea ei și propria marcă de farduri pe care o promovează au devenit o adevărată mină de aur. Conform Forbes, acum Kylie valorează de trei ori mai mult decât sora sa Kim. Kylie Cosmetics, companie care a început să vândă în 2015 o mică gamă de rujuri și alte cosmetice a avut anul trecut o cifră de afaceri de 360 ​​milioane de dolari, iar Forbes evaluează acum compania la 900 de milioane de dolari.

În afara afacerii cu produse cosmetice, Kylie Jenner a decis să mai dea o șansă televiziunii după ce a ieșit din emisiunea realizată împreună cu familia Kardashian. Tocmai de aceea, ea a lansat anul trecut propriul show tv denumit „Life of Kylie”. În ciuda faptului că acesta nu este deloc bine văzut de critici, afacerile d-rei Jenner merg foarte bine, ea folosind televiziunea doar ca pe o susținere a paginilor sale de social-media.

Kylie Jenner este liderul clasamentului Forbes al celor mai tineri miliardari cu o cotă de 1 miliard de dolari. Ea este urmată în acesta clasament de Alexandra Adresen și Katharina Andresen, cele două surori care au moștenit fondul de investiții Ferd.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de caractere și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment