Share

În câteva zile are loc prima competiție din România care va desemna „Mașina Electrică a Anului”. Poți participa și tu.

Prima ediție a competiției Best Electric Car 2021 va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2021. Clasamentul final va fi stabilit inclusiv printr-un vot al publicului.

Într-o perioadă în care mașinile electrice devin tot mai căutate de clienți, un juriu format din 14 jurnaliști auto va alege cea mai interesantă ofertă a momentului ținând cont o serie de caracteristici bine definite. În plus, pentru ca rezultatul să fie cât mai relevant, un procent important din notele finale va fi acordat prin implicarea cititorilor.

Automobilul electric câștigă teren, iar românii au demonstrat că sunt din ce în ce mai interesați de achiziția unei mașini electrice în viitorul apropiat. România are în prezent cel mai mare bonus din Europa pentru achiziția unui automobil electric: 45.000 lei (peste 9.000 euro) prin programul Rabla Plus, astfel încât, pe fondul atingerii unor autonomii mai mult decât decente, mulți românii sunt tentați să treacă la acest tip de propulsie ecologică.

În acest context, AutoExpert Media a lansat competiția Best Electric Car in Romania, aliniindu-se astfel trendului european care premiază cele mai bune mașini electrice, ținând cont de specificul fiecărei piețe. Prima ediție Best Electric Car in Romania va avea loc peste doar câteva zile, în perioada 21 – 22 aprilie 2021.

Conform organizatorilor, „este pentru prima dată când o competiție din domeniul auto coagulează cea mai relevantă parte a presei de profil din țara noastră, astfel încât premiul Best Electric Car in Romania este cât se poate de relevant atât pentru clienții și potențialii clienți de mașini electrice din țara noastră, cât și pentru producătorii de mașini electrice.

Deocamdată, juriul a stabilit cele șapte modele finaliste dintre care va fi ales marele câștigător. Acestea sunt, în ordine alfabetică, BMW iX3, Citroen e-C4, Honda e, Kia e-Niro, Mercedes-Benz EQA, Skoda Enyaq iV și Volkswagen ID.3.

Pe lângă premiul Best Electric Car in Romania acordat de juriul format din 14 jurnaliști auto va exista și un „Premiu de Popularitate” acordat de cititori. Pentru a vă putea alege modelul favorit nu trebuie decât și accesați site-ul bestelectriccar.ro unde puteți vota. Pe același site veți descoperi un scurt dar foarte important chestionar ale cărui rezultate centralizate vor reflecta plusurile și minusurile mobilității electrice în viziunea potențialilor clienți din România.

Cum LifeNews.ro este parte a juriului care va alege modelul câștigător al competiției Best Electric Car in Romania și ne dorim un rezultat care să reflecte cât mai fidel viziunea românilor în privința mașinilor electrice vă invităm să luați parte la luarea deciziei. Pentru acesta vă rugăm să accesați site-ul competiției și să votați modelul favorit.

Membri juriului Best Eelectric Car in Romania este format din reprezentanți ai unor publicații și site-uri precum 0-100.ro, 4×4 Adventure, Autocritica, AutoExpert, Auto Motor și Sport, Auto Test, Eco Wheels, Flote Auto, LifeNews.ro, Mașinistul.ro, Newsweek Romania, Turatii.ro sau Top Gear Romania.

Citește și:

Best Electric Car in Romania - mașina electrică

Leave a Comment