Share

evoMag investeşte 15.000 de euro într-un service pentru trotinete electrice

Vânzările de trotinete electrice sunt tot mai mari în România, iar evoMAG investește 15.000 de euro în service-ul său intuind dezvoltarea zonei de reparații.

„Am văzut o efervescenţă în vânzările de trotinete electrice încă de la începutul anului trecut, iar în ultimele luni, odată cu regulile de distanţare socială, interesul pentru această categorie de produse a fost şi mai mare. Fiind un mijloc de transport intuitiv, utilizatorii îşi pun trotineta în funcţiune imediat ce au achiziţionat-o, fără o minimă documentare în privinţa utilizării corecte. Ca o consecinţă firească, şi numărul de defecţiuni este mare, iar cererea pentru reparaţii rapide este pe măsură. În service-ul dedicat de la evoMAG, reparăm lunar, în medie, 500 de trotinete, din orice model, de la toţi producătorii existenţi pe piaţa din România. Intervenţia durează între două ore şi 48 de ore, în funcţie de complexitatea problemei”, explică Mihai Pătraşcu, CEO evoMag.

Conform oficialului, evoMag devine astfel primul magazin din mediul virtual din România care oferă acest serviciu. Totodată, el menționează că reparațiile au loc după o programare prealabilă iar costul variază între 10 lei şi 150 de lei, în funcţie de durata şi gradul de complexitate al reparaţiilor.

Trotinete electrice cu defecțiuni din cauza utilizării necorespunzătoare

Mihai Pătraşcu consideră și că multe dintre defecţiuni apar la gama de trotinete electrice după 3 – 6 luni de utilizare ca urmare a folosirii necorespunzătoare a acestora, mai ales, pe fondul lipsei de cunoştinţe a utilizatorilor în folosirea acestor tipuri de produse.

„Multe dintre defecţiunile care ajung în service ar putea fi evitate dacă utilizatorii ar parcurge manualul de instrucţiuni înainte să folosească trotinetele achiziţionate. Gropile din carosabil, coborârea şi urcarea bordurilor şi încărcarea deficitară a bateriilor trotinetelor cauzează cele mai multe defecţiuni. Astfel, cele mai frecvente intervenţii în service sunt: repararea penelor de cauciuc, a frânelor, înlocuirea plăcuţelor de frână, a discurilor, a bateriilor, reglajele şi verificarea produselor înainte de livrarea acestora”, declară CEO-ul evoMAG.

Magazinul online evoMAG comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor.

Citește și:

Leave a Comment