Share
Porsche Finance Group și Porsche România au lansat „abonamentul auto”

Porsche Finance Group și Porsche România au lansat „abonamentul auto”

Începând din această vară, românii pot încheia un abonament pentru a utiliza o mașină pe care nu o dețin. „Abonamentul auto” oferit de Porsche Finance Group și Porsche România poate fi încheiat online.

În dorința de a ține pasul cu preferințele clienților, Porsche Finance Group și Porsche România au găsit o soluție interesantă de a oferi doritorilor o mașină fără ca aceștia să fie nevoiți să încheie contracte complicate. „Vrem să le oferim clienților noștri metode ușoare și rapide de mobilitate. «Abonamentul auto» este un produs care respectă un nou trend al pieței, acela de a utiliza fără a deține vehiculul”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Conform acestuia, proiectul a avut „un start «soft» la sfârșitul lui iunie pentru că vorbim despre o versiune pilot prin care vrem să vedem care este reacția clienților. Am pus la dispoziția acestui proiect online 45 de mașini aparținând tutor brandurilor grupului Volkswagen. Putem spune deja, după mai bine de o lună, că există clienți care doresc așa ceva. Primim multe telefoane și e-mail-uri care cer detalii despre acest abonament. Mai important chiar, din totalul de 45 de mașini disponibile inițial, 29 sunt deja parte a unui astfel de abonament. Totul s-a desfășurat online, fără hârtii și bătaie de cap. În viitor vrem să extinde acest proiect-pilot în întreaga rețea”.

David Gedlička a explicat că pentru a accesa acest abonament clienții pot opta online pentru trei, șase sau 12 luni. Pachetul complet include tot ce este necesar, de la asigurare RCA și CASCO până la taxa de drum, cauciucuri de vară și iarnă sau întreținere.

„Clientul nu trebuie decât să alimenteze mașina cu carburat sau electricitate și să o conducă”, spune Gedlička adăugând și că prețurile sunt variate.

„Cea mai scumpă mașină dintre cele 45 este un Volkswagen Arteon. Acesta este deja parte a unui astfel de abonament pentru care un client plătește lunar 900 de euro. Vorbim de achiziționarea întregului pachet, desigur. Cel mai ieftin astfel de abonament încheiat până acum a fost de circa 300 de euro pe lună pentru un T-Cross. Pe lângă acestă sumă trebuie inclusă și o garanție care, ulterior, este restituită clientului”, a explicat șeful Porsche Finance Group pentru LifeNews.ro.

Leave a Comment