Share
Astăzi începe Watches & Wonders, eveniment online exclusivist dedicat pasionaților de ceasuri de lux

Astăzi începe Watches & Wonders, eveniment online exclusivist dedicat pasionaților de ceasuri de lux

Într-o perioadă dificilă pentru întreaga omenire, industria ceasurilor de lux a fost și ea afectată major, iar volatilitatea piețelor a dus la amânarea sua chiar anularea marilor expoziții. Watches & Wonders, eveniment aflat la prima desfășurare, se axează însă pe comunicarea online și preia o mare parte dintre lansările care ar fi avut loc la SIHH sau Baselworld.

Fostul Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH), organizat de Fondation de la Haute Horlogerie (FHH) și cunoscut de toți pasionații de ceasuri s-a transformat în acest an în Watches & Wonders și, în loc de saloane elegante, întâlniri exclusiviste cu mai marii unor manufacturi celebre și, mai ales, piese spectaculoase pe care le puteai atinge și observa în detaliu, a devenit o expoziție online. La fel de exclusivistă, dar departe de tradiționalismul și garndoarea care caracterizează industria ceasurilor de lux, Watches & Wonders va alinia la start începând de la ora 12 a zilei de sâmbătă, 25 aprilie, majoritatea marilor case de ceasuri printre care se numără A. Lange & Söhne, Bovet, Cartier, Girard – Perregaux, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Parmigiani, Piaget, Roger Dubuis, Ulysse Nardin sau Vacheron Constantin.

Trebuie menționat că, inițial, Watches & Wonders ar fi trebuit să se desfășoare offline, cu tot ceea ce presupune un astfel de eveniment, însă restricțiile impuse de autorități și dorința organizatorilor de a îi proteja pe participanți a dus la soluția organizării online a evenimentului.

Prezentările noilor piese vor avea un timp limitat la 10 minute și vor fi transmise live, urmând ca înregistrările să rămână, ulterior, pe site-ul evenimentului. De asemenea, sunt pregătite videoconferințe despre industrie, direcțiile sale și tehnologie.

Fabienne Lupo, președinte și director general al FHH declară că „suntem încântați că am făcut parteneriate cu cele mai bune mărci de ceasuri din lume pentru a da viață conceptului online Watches & Wonders într-un moment în care industria noastră are foarte mare nevoie de expunere. Această nouă și dinamică platformă va permite iubitorilor de ceasuri de pretutindeni să descopere produse noi și interesante, să se angajeze în experiențe și să se conecteze direct cu brandurile participante.”

În zilele următoare, LifeNews.ro va prezenta cele mai interesante noi apariții din lumea ceasurilor de lux dezvăluite la Watches & Wonders.

Citește și:

Leave a Comment