Share

Tesla ar putea deschide un centru 3S la București și un service mobil

Producătorul american de mașini electrice Tesla are planuri de extindere în România, compania având în vedere un service mobil și o unitate 3S – service, showroom, piese de schimb.

Privite inițial ca niște curiozități și, mai apoi, ca vedete ale valului electric din industria auto, mașinile Tesla sunt tot mai vizibile în România.

Mulți români, pasionați sau nu de mașini, privesc marca Tesla ca un deschizător de drumuri în privința propulsiei electrice. Chiar dacă nu este deloc așa, alte mărci având în portofoliu mașini electrice cu mulți ani în urmă, producătorul american Tesla Motors a reușit să își fixeze un puternic cap de pod în România bazându-se în special pe un marketing foarte bine pus la punct, dar și pe produse competitive.

Revista AutoExpert scrie, citând surse din cadrul companiei, că intențiile Tesla implică o dezvoltare treptată în România. La începutul anului a fost deschis primul birou al mărcii, apoi, în martie, a apărut prima stație de încărcare Supercharger, la Timișoara, iar o lună mai târziu o a doua astfel de facilitate a fost inaugurată, fără fast, la București.

În primăvara acestui an a apărut și primul spațiu oficial de expunere, într-un mall din Capitală, iar site-ul mărcii a primit o variantă în limba română prin care clienții își pot comanda mașinile. Așa cum se vede, dezvoltarea Tesla în România este graduală și în linie cu volumul cererii. De altfel conform surselor menționate, „în toate piețele în care activează, sunt deschise centre de service dedicate care pot găzdui activități de vânzări, reparații și servicii. Este în planul Tesla să deschidă o astfel de locație la București anul viitor. Asta este tot ce poate fi dezvăluit pentru moment”.

În plus, se pare că Tesla va opera în curând în România și „una dintre unitățile sale mobile, permițând echipei de service să efectueze până la 80% dintre potențialele reparații la biroul clientului sau acasă”.

Citește și:

Leave a Comment