Share

Poliția a luat cu asalt cluburile din Centrul Vechi

Mai bine de 80 de polițiști și reprezentanți ISU, ITM, ANPC au controlat aseară mai multe cluburi din zona Centrului Vechi al Capitalei. Cum era de așteptat, acțiunea s-a lăsat cu amenzi.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a anunțat că peste 80 de poliţişti din cadrul DGPMB, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au desfăşurat controale la mai multe cluburi din perimetrul Centrului Vechi în noaptea de vineri spre sâmbătă.

S-a verificat legalitatea funcţionarii acestor societăţi comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. „Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor şi protecţia persoanelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 20.000 lei. De asemenea, în zilele următoare, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale urmează a prezenta documentele care nu au fost găsite la punctele de lucru. În funcţie de datele ce au rezultat în urma acestor verificări, documentele vor fi prezentate Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Serviciilor de Investigarea Criminalităţii Economice şi de Ordine Publică din Poliţia Capitalei”, au declarat oficili ai DGPMB.

În toate cluburile verificate au fost constate abateri de la legislaţia incidentă aspectelor ce au făcut obiectul controlului.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de semne și doar cu acordul redacției.

 

Leave a Comment