Share

La doar câtvea zile după lansarea Clio 5, Renault România anunță prețurile pentru Koleos

La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, SUV-ul Koleos evoluează printr-un face-lift către un design mai impunător și un confort îmbunătățit. Noul model propune acum un motor nou, mai puternic și mai eficient (Blue dCi190) și, de asemenea, oferă mai multă tehnologie la bord.

Design-ul rămâne primul criteriu de cumpărare pentru clienți, iar asta a contat enorm în dezvoltarea noului Koleos. Cu o siluetă elegantă, linii bine conturate, detalii rafinate, acesta îndeplinește cu brio criteriile unui SUV de segment D și răspunde așteptărilor clienților săi.

Noul Koleos are o grila a radiatorului ușor mai pronunțată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a bării de protecție şi în zona farurilor de ceață. În partea inferioară, scutul de protecție este redimensionat, subliniind design-ul impunător al modelului. Partea din spate a fost refăcută şi prezintă un scut de protecție mai înalt și un element cromat transversal, păstrând armonia cu partea frontală. A treia lumină de frână a fost prelungită, iar evacuarea cromată cu două ieșiri aduce o notă de sportivitate.

Jantele de 19-inch „Kavea”, cu finisaj diamantat negru, asigură nota elegantă. O nouă culoare de caroserie – „Red Milessim” este, de asemenea, disponibilă. Aceasta evidențiază dimensiunile și liniile mașinii cu ajutorul unor reflexii bogate și profunde, variind de la negru la roșu.

Interiorul noului model are un finisaj interesant în fiecare detaliu, iar posibilitățile de personalizare au fost extinse, clienții putând alege între trei versiuni de echipare: Zen, Intens și Initiale Paris.

De altfel, Koleos este primul model din gama Renault care propune in România nivelul de echipare Intiale Paris, versiunea de top a brand-ului, reflectând experiența mărcii în ceea ce privește eleganța și rafinamentul. Aceasta versiune combină cele mai bune materiale într-o asamblare minuțioasă, păstrând atmosfera distinsă.Această versiune se distinge prin accente specifice poziționate pe tabloul de bord, volan, panourile ușilor, praguri și covorașe. Geamurile laterale laminate asigură un confort acustic mai mare. Clienții pot alege între două tapițerii noi din piele Nappa: negru titan și gri deschis.

Motoarele noi Blue dCi sunt asociate pe acest model cu cea mai recentă generație de transmisie automată X-Tronic. În utilizare, cutia de viteze X-Tronic elimină șocul provocat de schimbarea treptelor de viteză și reduce zgomotul de rulare. Șoferul are în același timp posibilitatea de a opta pentru modul secvențial în 6 trepte, pentru a recâștiga senzații mai puternice la accelerare și la frânare.

Proiectată și dezvoltată în cadrul Alianței, tehnologia All Mode 4×4-i, disponibilă pe motorul dCi 190, îi întărește abilitățile de off-road. Acest sistem de transmisie integrală asigură un control permanent al aderenței dintre roți și sol, pentru a garanta motricitatea ideală în orice situație.

Conform Renault România, noul Koleos are un preț de bază de 36.000 de euro (Zen, dCi 190 X-Tronic, 4WD), în timpce costul variantei Inițiale Paris urcă până la 42.500 de euro.

Renault Koleos Initiale Paris

Citește și:

Leave a Comment