Share

Importatorul Opel în România are un nou director general

Intrată în cursul anului trecut în portofoliul Trust Motors marca Opel are un nou director general în România. Andrei Duică va avea alături un consiliu director.

Trust Motors Import Autovehicule SRL a anunțat astăzi că marca Opel va fi condusă de Andrei Duică. Acesta este fost director comercial al mărcilor Peugeot, Citroen & DS în cadrul Trust Motors.

Trust Motors SRL, importator în România pentru mărcile Peugeot, Citroen și DS are o expertiză de 29 de ani în vânzări și service și peste 130.0000 de vehicule vândute. Grupul deținut de omul de afaceri Gheorghe Dolofan și condus de Andrei Iacob a preluat în decembrie 2020 activitatea de import și distribuție a mărcii Opel în România achiziționând compania Opel Automotive R, recent redenumită Trust Motors Import Autovehicule SRL.

Proaspăt intrată în portofoliul Trust Motors, marca Opel este acum condusă de Andrei Duică în calitate de director general, activitatea fiind supervizată și de un consiliu director din cadrul grupului Trust Motors SRL din care fac parte: Ana Tucra – Chief Financial Officer Trust Motors, Andrei Duică – Chief Commercial Officer Trust Motors și Cristian Tomescu – Chief Operations Officer Trust Motors.

Membrii consiliului director activează de peste cincisprezece ani în industria auto, experiența acestora acoperind managementul operațiunilor de dezvoltare rețea, vânzare, service și managementul financiar.

Andrei Duică a absolvit Academia de Studii Economice din București lucrând apoi ca asistent de vânzări la ING bank, specialist vânzări pentru Mercedes-Benz la Țiriac Auto și director de vânzări al mărcii Audi în cadrul Porsche Inter Auto. În cariera sa, noul director general al mărcii Opel a trecut și pe la Midocar, Volvo, Motodynamics și ABD Computer.

Opel a anunțat anul trecut, ca parte a măsurilor sale de susținere a creșterii durabile, coordonarea businessului din România prin importatorul local independent, Trust Motors SRL. Marca germană este unul dintre cei mai mari producători auto europeni, compania fiind fondată în Rüsselsheim, Germania, în 1862. Compania a început producția de automobile în 1899. Din august 2017, marca face parte din Groupe PSA.

Citește și:

Leave a Comment