Share

IAA Frankfurt 2019: Mercedes-Benz va prezenta un sedan de lux complet electric

Într-o postare pe Twitter, germanii de la Mercedes-Benz au dezvăluit câteva dintre liniile de design ale unui vehicul care se anunță a fi un sedan de lux. Mesajul care însoțește schița sugerează un model cu sistem electric de propulsie.

„Povestea EQ (n.n. – gama de vehicule electrice Mercedes-Benz) continuă. Suntem pionieri ai luxului modern, durabil. Aceasta este viziunea noastră în privința interiorului unui sedan de lux cu patru locuri, complet electric. Este o idee despre un viitor nu foarte îndepărtat”, menționează oficialii germani pe Twitter.

Conform jurnaliștilor vest-europeni, imaginile prezentate susțin ideea prezentării la expoziția auto de la Frankfurt a modelului EQS, port-drapelul familiei de vehicule electrice a producătorului din Stuttgart. De asemenea, ei susțin că viitorul EQS ar putea fi propulsat de un sistem compus din două motoare electrice care livrează, în total, circa 400 CP.

Vezi aici detalii despre premierele de la Frankfurt Motor Show 2019

În privința autonomiei, jurnaliștii specializați mizează pe 500 km, distanță acoperită cu o singură încărcare grație utilizării unui pachet de baterii de 90 kWh.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite, cu siguranță, în conferința de presă anunțată de Mercedes-Benz pentru prima zi dedicată presei la IAA 2019, 10 septembrie.

Mercedes Benz Show Car EQS

Leave a Comment