Share

IAA 2019: Volkswagen a prezentat revoluționarul ID.3 cu o seară înaintea debutului Frankfurt Motor Show

Așa cum i-au obișnuit pe jurnaliști, germanii de la Volkswagen au prezentat toate noutățile cu care au venit la Frankfurt Motor Show (IAA) cu o seară înaintea deschiderii oficiale a Salonului. Iată câteva dintre cele mai importante informații despre ID.3, vehiculul electric care va avea, conform oficialilor mărcii, un impact asemănător lansării modelului Golf pe piață.

  • ID.3 este un vehicul potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Este compact, oferind astfel manevrabilitatea unei mașini mici și oferă spațiul interior al unui vehicul mediu. Mașina combină designul atractiv cu tehnologia inovatoare și autonomia semnificativă”, a declarat Silke Bagschik, șeful de vânzări și marketing pentru familia de vehicule ID. cu o seară înaintea deschiderii IAA 2019.
Volkswagen ID.3
  • ID.3 este imediat identificabil ca vehicul cu emisii zero. Conceput pentru un viitor electrizant el aduce un nou nivel de calitate în categoria vehiculelor compacte.
  • Interiorul este, de asemenea, revoluționar, ampatamentul lung asigurând un habitaclu spațios. Asigurând cele cinci locuri obișnuite, ID.3 stabilește noi standarde în clasa compactă.

Aflați mai multe despre Frankfurt Motor Show 2019

  • Volkswagen ID.3 va fi disponibil pe piață, de anul viitor, cu trei variante ale bateriei care permit autonomii diferite.
  • Varianta de bază are o baterie de 45 kWh care permite o autonomie electrică de până la 330 de kilometri (conform WLTP). Prețul de bază pentru această versiune ID.3 va fi mai mic de 30.000 de euro.
  • Cu bateria de 58 kW, Volkswagen ID.3 poate atinge o autonomie de până la 420 km (conform WLTP)
  • Versiunea de top, cu cea mai mare baterie, 77 kWh, poate ajunge până la 550 de kilometri (conform WLTP) cu o singură încărcare. Datorită capacității sale rapide de încărcare, este posibil ca ID. 3 să fie încărcat suficient pentru o autonomie de aproximativ 290 de kilometri (WLTP) în doar de 30 de minute, folosind o putere de încărcare de 100 kW. Desigur însă, o stație de încărcare atât de puternică este, deocamdată, utopică.
  • Ediția special ID.3 First – disponibilă pentru comenzi încă din luna martie contra unui avans de 1.000 de euro – are o baterie de 58 kWh care acționează motorul electric de pe puntea din spate. Acesta generează 150 kW și oferă un cuplu maxim de 310 Nm, facilitând o viteză de top de 160 km/h. ID.3 First va avea un preț mai mic de 40.000  de euro.
Volkswagen ID.3

Leave a Comment