Share

Huf a inaugurat în România „cel mai mare și modern centru de testare al companiei la nivel global”

Huf, companie auto specializată în sisteme de acces și autorizare în condiții de siguranță, a inaugurat laboratorul de testare al Centrului de inginerie (TCRL) din Timișoara.

Centrul de inginerie din Timișoara (TCRL) este, conform oficialilor Huf, cea mai mare astfel de facilitate pentru testare și validare a companiei la nivel global. Laboratorul este cea de-a treia locație a companiei în România și încă un exemplu în ceea ce privește strategia de dezvoltare a companiei la nivel global.

„Huf urmărește o strategie clară de creștere. Compania își propune să atingă vânzări nete de două miliarde de euro până în 2031 – iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv. La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei auto”, a declarat la inaugurarea noului laborator Bogdan Nuna, CTO al Huf România.

De asemenea, Cristian Enculescu, directorul Centrului de inginerie Huf România (TCR), a menționat că „după unitatea de producție din Arad și centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL. În noul laborator ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare”.

În centrul Timișoarei, pe o suprafață de 1.700 mp, compania a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale. Noul TCRL este acum cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală Huf care include laboratoare și în Germania, China, Mexic și India.

În total, Huf are acum peste 1.000 de experți în România. Dezvoltarea rapidă a diviziei Huf din România reflectă creșterea companiei. În istoria sa de 116 ani,compania s-a impus ca specialist în sisteme de acces și autorizare în condiții de siguranță a mașinii, cu o permanentă forță de inovație. Odată cu reorganizarea finalizată anul trecut, compania și-a consolidat strategia de dezvoltare și intenționează să atingă o cifră de afaceri anuală netă de două miliarde de euro până în 2031.

Înființată în Velbert de Ernst Hülsbeck și August Fürst în 1908, Huf are astăzi 17 locații în Europa, America și Asia și furnizează soluții mecanice, electronice și software pentru industria auto din întreaga lume. În anul financiar 2023, grupul a generat vânzări de peste 1,1 miliarde de euro. Întregul grup are, la nivel global, circa 7.500 de angajați.

Leave a Comment