Share

Ford Mustang Mach-E Rally, debut la Goodwood Festival of Speed

Ford a prezentat astăzi în Marea Britanie, la celebrul festival al vitezei de la Goodwood, versiunea de raliu a electricului Mustang Mach-E.

Pentru prima dată în istoria sa de aproape șase decenii Ford merge cu modelul Mustang acolo unde nu a ajuns niciodată – unde se termină asfaltul și începe macadamul. La festivalul vitezei de la Goodwood Ford a prezentat Mustang Mach-E Rally, model inspirat din etapele de raliuri.

Astfel, entuziaștii pot vedea pe durata desfășurării ediției din 2023 a Goodwood Festival of Speed primul SUV / crossover electric al Ford cu accente ale unei mașini moderne de raliu. Vehiculul va parcurge celebrul traseu al competiției avându-l ca pilot pe Ott Tänak, actualul membru al echipei M-Sport Ford Puma Hybrid Rally și fost campion mondial de raliuri.

„Mustang Mach-E a preluat spiritul de libertate și plăcerea de a conduce tipice pentru Mustang și le-a transformat într-o experiență fără emisii. Acum, cu Mustang Mach-E Rally, oferim clienților noștri libertatea de a se aventura dincolo de asfalt”, a declarat Darren Palmer, vicepreședinte Ford Model e, cu atribuții în programul pentru vehicule electrice.  

Ford Mustang Mach-E Rally va fi disponibil în viitorul apropiat pentru comercializare în SUA și în Europa.

Citește și:

Leave a Comment