Share

EURO 2024: Bilete între 30 de euro și 1.000 de euro pentru festivalul fotbalului la care s-a calificat și România

Cea de-a doua fază a vânzării de bilete pentru EURO 2024, eveniment care va avea loc în Germania, va debuta pe 4 decembrie, la două zile după tragerea la sorţi a grupelor.

Conform Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), un milion de bilete vor fi la dispoziţia fanilor celor 21 de echipe care vor obţine până atunci calificarea la EURO 2024. O altă fază a vânzărilor de tichete va avea loc anul viitor, pentru suporterii ultimelor trei echipe care se vor califica în urma meciurilor de baraj.

În prima fază a vânzărilor, deja derulată, au fost distribuite peste 1,2 milioane de bilete, prin intermediul unei loterii, după ce s-au înregistrat 20 de milioane de solicitări. La momentul respectiv erau cunoscute doar datele şi arenele meciurilor din grupă ale selecţionatei ţării gazdă, Germania.

Preţurile biletelor pentru EURO 2024 pornesc de la 30 de euro, pentru partidele din faza grupelor, şi ajung până la 1.000 de euro, cele mai scumpe, pentru finală.

Competiția se va disputa cu 24 de echipe, între 14 iunie şi 15 iulie, în zece oraşe din Germania: Berlin, Koln, Dortmund, Dusseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig, Munchen şi Stuttgart.

Selecţionata României şi-a asigurat calificarea la turneul final de anul viitor, după ce a învins cu 2-1 Israelul, sâmbătă la Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor. „Tricolorii” vor înfrunta în această seară Elveţia, pe Arena Naţională, într-o partidă având ca miză primul loc în grupă.

Până acum au obţinut calificarea la EURO 2024 următoarele formaţii: Germania (calificată din oficiu), Spania, Scoţia, Franţa, Olanda, Anglia, Italia, Belgia, Austria, Turcia, Ungaria, Serbia, Portugalia, Slovacia, Albania, Cehia, Danemarca, Slovenia, Elveţia şi România.

Citește și:

Leave a Comment