Share

Dacia, ofertă pentru români: Duster cu Orange TV și HBO Go

Oficialii Dacia au anunțat astăzi că propun, în exclusivitate pentru clienții din România, seria limitată Duster connected by Orange. Noul venit în gamă are un preț care pornește de la 16.200 euro, TVA inclusă.

Conform celor de la Dacia, ediția specială Duster connected by Orange se adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile si de mai mult confort la bordul mașinii. Vehiculul oferă în varianta standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care adaugă dotări precum funcția mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort și un pachet special Orange.

Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust și modern al SUV-ului Dacia. În exterior, se remarcă jantele de aliaj de 17 inchi, design Maldive, ornamentele față și spate cu aspect de crom satinat – nuanță care se regăsește și pe carcasele oglinzilor exterioare. În plus, geamurile din spate și luneta au o tentă de culoare închisă. Interiorul beneficiază de volan și schimbător de viteze îmbrăcate cu piele și de scaune față încălzite.

Concepută în parteneriat cu Orange România, seria limitată vine cu un pachet multimedia interesant, care le permite pasagerilor să își ia la drum emisiunile preferate, filmele, muzica și toată distracția, cu internet 4G. Pachetul special Orange asigură o tabletă Huawei MediaPad T3 de 9,6 inchi, un modem prin care se pot conecta la internet până la zece utilizatori simultan, un încărcător auto ultrarapid, un suport de tetieră și o husă pentru tabletă. În plus, sunt incluse următoarele servicii, timp de doi ani: 40 GB trafic lunar de internet mobil, în ţară şi în roaming UE, Orange TV Go cu acces la 80 de canale TV româneşti şi internaţionale și HBO Go cu acces la peste 4.000 de episoade şi la sute de filme.

Leave a Comment