Share

Conceptul electric Hyundai 45, pregătit pentru prezentarea de la Frankfurt Motor Show

Compania coreeană Hyundai a anunțat astăzi prezentarea unui concept electric denumit „45” în cadrul expoziției auto care va avea loc la Frankfurt în luna spetembrie.

Printr-o imagine „teaser”, Hyundai a anunțat prezentarea la IAA Frankfurt a unui concept electric cu unghiuri puternice care „va evidenția noua direcție de design a mărcii”.

Conform oficialilor Hyundai, vehiculul explorează evoluția limbajului „Sensuous Sportiness”, în care „Sensuous” reprezintă valorile emoșionale pe care clienții le pot experimenta prin design, iar „Sportiness” simbolizează implementarea acestor valori prin soluții inovatoare de mobilitate. Vehiculul-concept se numește „45” cu numărul poziționat între paranteze unghiulare – 『45』.

Există zvonuri care arată că Hyundai lucrează la o nouă platforma dedicată vehiculelor electrice (EV) care poate susține vehicule mai mari decât actuala bază utilizată atât de modelul compact Ioniq cât și de subcompactul Kona. Ambele modele electrice Hyundai deja existente oferă, pe lângă varianta EV și alte sisteme de propulsie.

Tot la IAA din Frankfurt, coreenii au anunțat deja lansarea unei noi generații a micului model i10.

Leave a Comment