Share

Clădiri emblematice în culorile Ucrainei, simbol al susținerii statului atacat de Rusia

Mai multe clădiri emblematice din întreaga lume au fost iluminate în culorile Ucrainei pentru a doua noapte la rând ca semn al susținerii statului aflat sub asediu.

În timp ce Rusia continuă să asedieze orașele din Ucraina, în întreaga lume au loc manifestații antirăzboi și de susținere a Ucrainei. Totodată, autorități, companii și persoane fizice au decis să își declare susținerea prin iluminarea unor clădiri emblematice în culorile steagului ucrainian.

Printre cele mai importante astfel de clădiri se află Empire State Building din New York, London Eye din Londra, poarta Brandenburg din Berlin, turnul Eiffel din Paris.

În România, pe lângă palatele Cotroceni și Victoria, primării din mari orașe precum Iași, Brașov sau Cluj au fost iluminate în galben și albastru. La fel și filarmonica din Sibiu sau podul clujean de la intrarea în Mănăștur.

Una dintre cele mai importante clădiri de birouri din centrul Capitalei, Țiriac Tower a fost, începand de vineri seara, iluminată în culorile drapelului ucrainean.

Leave a Comment