Share

Asistenul vocal Alexa al Amazon va oferi sfaturi culinare pe un nou canal Discovery

Discovery Inc. se alătură gigantului Amazon pentru a lansa serviciul „Food Network Kitchen”, un nou serviciu de streaming cu abonament lunar care le va oferi utilizatorilor „instrucţiuni interactive”, în direct, pentru a găti, din partea unor experţi culinari din diferite părţi ale lumii, prin vocea asistentei Amazon, Alexa.

Serviciul va putea fi folosit şi pentru a comanda ingredientele necesare sau echipamentele de bucătărie de care este nevoie, dar şi pentru a accesa peste 800 de cursuri de bucătari.

Clienţii vor putea accesa conţinutul acestui serviciu prin intermediul asistentului vocal Alexa. Spre exemplu, cei care doresc să pregătească o cină specială acasă, pentru cineva drag, îi pot solicita Alexei să-i ajute să aleagă aperitivul, felul principal şi desertul navigând printre miile de reţete şi sutele de clase culinare LIVE sau la cerere din cadrul aplicaţiei.

Conform realizatorilor acestui serviciu, va fi suficient să întrebi „Alexa, de ce ingrediente am nevoie?” sau „Alexa, ce trebuie să fac în continuare?”, pentru a naviga prin acest serviciu fără ajutorul mâinilor. De asemenea, Alexa va putea salva reţetele preferate pentru a fi accesate ulterior cât mai uşor şi rapid.

Cu un preţ al abonamentului lunar de 6,99 dolari sau de 59,99 dolari pentru un abonament pe întregul an, acest serviciu va fi lansat în luna octombrie în SUA şi va putea fi accesat pe toate dispozitivele smart cu iOS sau Android.

Leave a Comment