Share
Josef Reiter este noul director general al BMW România

Josef Reiter este noul director general al BMW România

Reprezentanța grupului bavarez BMW în România a anunțat preluarea funcției de director general de către Josef Reiter, fostul șef al diviziei globale BMW Group Web.

Conform oficialilor BMW România, Josef Reiter a preluat funcţia de director general la începutul lunii decembrie. Noul șef al reprezentanței din România a constructorului bavarez vine cu o experienţă internaţională valoroasă, având o carieră de peste 25 de ani în cadrul BMW Group. În ultimii cinci ani, el a condus divizia globală BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globală de comunicare on-line a companiei și de a o transforma dintr-un instrument informaţional şi de marketing într-un punct de vânzare digital.

Reiter a condus în trecut şi alte două pieţe din Europa Centrală şi de Sud-Est – Slovacia şi Republica Cehă. Totodată el are o vastă experienţă în IT, sales şi marketing, ocupând poziţii diferite în cadrul BMW Austria, BMW Group Munchen şi BMW Group Coreea de Sud.

„BMW Group România are un potenţial puternic pentru viitor, în ciuda condiţiilor d piaţă volatile. Am descoperit aici o echipă locală dedicată – acesta este cel mai important atu pentru succesul local al mărcilor noastre”, a declarat Josef Reiter.

Noul director general al BMW România îl înlocuieşte pe Wolfgang Schulz, care va prelua o nouă poziţie de conducere în Germania. Wolfgang Schulz a condus BMW Group România pentru o perioadă de cinci ani, timp în care compania a înregistrat o creştere puternică şi o dezvoltare stabilă a reţelei de dealeri.

Leave a Comment