Share

Wolfgang Schulz, șeful BMW România: „Fiţi pregătiţi pentru mai multe surprize ce vor fi dezvăluite la IAA”

Directorul general BMW Group România, Wolfgang Schulz, a dat cîteva detalii despre prezența grupului german la ediția din acest an a Frankfurt Motor Show (IAA 2019) evidențiind și efectele noilor produse pe piața din România.

„Grupul BMW va avea o prezenţă foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Alături de premierele mondiale anunţate, fiţi pregătiţi pentru mai multe suprize ce vor fi dezvăluite la IAA”, a declarat Wolfgang Schulz.

Conform oficialului BMW, „urmează să prezentăm mai multe direcţii importante de dezvoltare pentru BMW Group. Cu noul BMW X6 şi noul BMW X1 îmbunătăţit, am reîmprospătat complet gama BMW X şi acum avem o linie foarte puternică de modele. În România acestea sunt cele mai de succes modele ale mărcii, cu o cerere din partea publicului în continuă creştere. Două din trei unităţi vândute în ţara noastră sunt un modele BMW X, cu mult peste media globală.

Noile BMW M8 Coupe şi Convertible sunt cele mai recente completări ale familiei BMW M. Marca noastră este lider în segmentul de automobile sport pe piaţa locală şi suntem în creştere susţinută. Am livrat 46 automobile BMW M în primele 8 luni ale anului, o creştere de 40% şi o medie de 6 maşini noi M în fiecare lună. Am anunţat noi modele M, ne aşteptăm ca această tendinţă în creştere să continue.

Grupul BMW a fost un pionier al mobilităţii electrice în România. Acesta este motivul pentru care avem mai multe maşini electrice pe străzile României decât orice alt brand auto, chiar şi faţă de producători de volum. Cu noul MINI Cooper SE şi BMW Vision iNEXT şi BMW Vision M Next, arătăm că avem resursele pentru a menţine această poziţie unică pe piaţa românească. În plus, anul 2019 a marcat reîmprospătarea tuturor maşinilor noastre hibride plug-in, cu o creştere semnificativă a autonomiei, oferind o altă opţiune importantă pentru conducerea electrică, în special în oraşe”.

Vezi aici detalii despre premierele de la Frankfurt Motor Show 2019

La standul BMW Group de la expoziția auto din Frankfurt vor putea fi descoperite variante electrificate ale unor modele deja cunoscute și vor avea premiera mondială vehicule precum Seria 1, X6, X1 facelift, Seria 3 Touring, Seria 8 Gran Coupe, conceptul M Next și noul Mini Cooper SE.

Citește și:

Premiera BMW Seria 1, debutul noii arhitecturi cu tracţiune faţă a bavarezilor
Primul Mini electric poate fi comandat, de astăzi, în România

Leave a Comment