Share

Renault România schimbă organizarea departamentelor de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială

Începând de la 1 decembrie 2022 activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault Group în România vor fi reunite într-o singură direcție, denumită Direcția de Afaceri Publice și Comunicare.

Noul departament va fi condus de Cristian Nevzoreanu, care este numit Director Executiv Afaceri Publice și Comunicare Renault Group România, după ce, la 1 martie 2021, a devenit director executiv de Comunicare și Responsabilitate Socială.

Cristian Nevzoreanu îi va raporta direct lui Mihai Bordeanu, directorul general Automobile Dacia.

De asemenea, Gabriel Sicoe, actual director executiv pentru Afaceri Publice, va ocupa funcția de Secretar General al Automobile Dacia cu raportare directă tot către către Mihai Bordeanu.

Cristian Nevzoreanu este absolvent al Universității Politehnice din București, Facultatea de Inginerie Aerospațială și deținătorul unei diplome de Master în Tehnici Aeronautice și Spațiale obținut la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro” din Toulouse, Franța.

De asemenea, a urmat specializări post universitare în Management și Gestiunea Afacerilor (Institut d’Etudes Politiques, l’Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l’Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, Paris, Franța) și Competitivitate și Inovație (Harvard Business School prin Universitatea Tehnică din Cluj).

Cristian Nevzoreanu a început colaborarea cu Grupul Renault în anul 2000 în Franța, unde a fost manager de proiecte, în domeniile inginerie, marketing și comercial.

În anul 2007 a preluat funcția de director Afaceri Publice al centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie, ulterior devenind director adjunct Afaceri Publice pentru toate activitățile Grupului Renault în România.

Citește și:

Leave a Comment