Share

Prima schiță a viitorului Hyundai i10, departe de detaliile modelului de serie

Hyundai a dat publicității în această săptămână o primă schiță a viitorului model I10 care va fi prezentat publicului în această toamnă. Cum tot în această perioadă au apărut și primele imagini-spion cu vehiculul aflat în teste, se poate observa limpede că diferențele dintre schiță și imagini sunt substanțiale.

Conform oficialilor Hyundai, noul model al gamei „i” prezintă un design dinamic, care evidențiază contrastul între suprafețele sculptate armonios și liniile ascuțite. „Proporțiile au fost redefinite, având ca rezultat un exterior agil. Impactul vizual este completat de grila frontală, care se distinge prin alura sportive”, detaliază producătorul.

Alături de designul remarcabil, i10 este dotat cu noi echipamente precum Apple Car Play, Android Auto, încărcare wireless, dar și o cameră video pentru marșarier. Pentru a spori nivelul de competitivitate în clasa sa, noul model beneficiază de sisteme de siguranță precum: asistența la coliziunea frontală (FCA), sistem de atenționare a conducătorului auto (DAW), sistem de asistență la menținerea benzii de rulare (LKA), iar opțional, sistem de asistență pentru faza lungă (HBA).

Dacă despre ceea ce ascunde sub capotă viitorul Hyundai i10 vom afla tot mai multe detalii în săptămânile care ne despart de Salonului Auto de la Frankfurt (IAA) din această toamnă, designul exterior a fost deja dezvăluit, în mare parte, de câteva fotografii-spion publicate pe internet. Astfel, dacă schița prezentată oficial de Hyundai nu este cea a unei eventuale variante sportive („N”) a modelului, este limpede că avem de a face cu diferențe majore între propunerea designerilor și modelul care va apărea pe piață. Întreaga parte frontală este diferită.

Hyundai i10

Citește și:

Leave a Comment