Share

Ofertă temporară Blue Air: Două bilete la preț de unul

Blue Air a anunțat că astăzi, 13 octombrie, compania desfășoară promoția „Cumperi 1, primești 1 gratuit” pentru toate zborurile.

Miercuri, 13 octombrie 2021, Blue Air desfășoară promoția „Cumperi 1, primești 1 gratuit” pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 iunie 2022.

Timp de 24 de ore clienții companiei pot achiziționa „două bilete la preț de unul”. Blue Air notează că „ei pot deja face planurile de sărbători, își pot răsfăța apropiații cu escapadele visate și pot combate melancolia toamnei descoperind destinațiile următorului sezon și rezervând vacanțele verii 2022 la prețuri imbatabile.”

Oferta este valabilă pe 13 octombrie 2021 pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 iunie 2022. Cei doi pasageri trebuie să zboare pe același itinerariu. Promoția este disponibilă în aplicația mobilă și pe website-ul operatorului aerian.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra-Low–Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști compania are un istoric impecabil în siguranța zboruluiși operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, operatorul a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Citește și:

Leave a Comment