Share

Kia EV3, primele detalii despre viitorul model

Kia Corporation a dezvăluit în avanpremieră primele imagini ale viitorului său SUV electric compact EV3.

Destinat să aducă o mobilitate electrică accesibilă în gama Kia, EV3 va fi un SUV electric compact al cărui design este inspirat din filosofia mărcii, „Opposites United”.

Imaginile, prezentate în avanpremieră, dezvăluie linii îndrăznețe, geometrice și robuste ale designului exterior al modelului EV3, subliniind în același timp stilul său dinamic. Aceste calități sunt evidențiate de aspectul angular al aripilor din spate și al hayonului, precum și de semnătura luminoasă de tip „Star Map”.

Designul Kia EV3 are la bază aceleași principii folosite pentru a „sculpta” SUV-ul EV9. Filosofia de design Kia „Opposites United” este fundamentul continuității în întreaga gamă de modele a mărcii și oferă fiecărui automobil libertatea de a-și exprima caracterul unic.

Având ca scop impunerea unei mobilități electrice accesibile, după introducerea modelelor EV6 și EV9, micum SUV Kia EV3 este, conform producătorului, un vehicul „bogat echipat care oferă performanțe remarcabile prin încorporarea de tehnologii inovatoare”.

Pregătit să extindă oferta Kia de automobile electrice și să ofere o experiență superioară pentru clienți, de la modelele emblematice ale mărcii până la segmentul SUV compact, modelul EV3 va accelera tranziția globală către automobilele electrice, oferind o soluție mai accesibilă pentru clienții care iau în considerare trecerea la acestea.

Noul model Kia EV3 va fi comercializat în cursul acestui an. Premiera mondială a modelului va avea loc pe 23 mai 2024.

Citește și:

Leave a Comment