Share

Festivalul SUV-urilor, pe 24 și 25 iulie la câțiva pași de București

În acest week-end va avea loc pe circuitul TCS Racing Park din Ciolpani SUV Fest, un eveniment dedicat în întregime vehiculelor din categoria Sport-Utility.

De la mici crossovere destinate în special orașului, până la SUV-uri de dimensiuni mari sau off-roadere autentice, vehiculele din categoria Sport-Utility își vor demonstra abilitățile și, de ce nu, lipsurile, la TCS Racing Park din Ciolpani.

Într-o perioadă în care SUV-urile par a deveni principalele ținte de achiziție ale clienților de mașini, testarea în paralel a mai multor vehicule concurente a devenit o necesitate. Doar astfel clienții pot decide în deplină cunoștință de cauză care dintre ofertele existente pe piață este mai aproape de dorințele lor.

Întinse pe o suprafață de circa 30.000 de metri pătrați, circuitele de la TCS Racing Park sunt astfel proiectate încat să convingă fiecare potențial client de SUV de calitățile mașinilor testate, dar si de abilitățile șoferului de a aborda corect trasee pe teren accidentat. De altfel, aceste trasee sunt desenate și construite de o echipă de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență în evenimente și trasee off-road.

În cadrul SUV Fest – eveniment care va avea loc vor in perioada 24-25 iulie – vor putea fi văzute și testate modele precum Audi Q5 și Q7, Ford Kuga, Honda CR-V, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Kia Sportage, Mazda CX-30, Mercedes-Benz G 350, Nissan Juke, Suzuki Vitara sau Toyota RAV4.

Cum o călătorie la circa 30 km de București poate fi, pe lângă scopul principal de a testa mașini, un bun motiv pentru relaxare, SUV Fest va include și un food court, o zonă de activități pentru copii și piste pentru biciclete.

La locul de joaca pentru copii vizitatorii vor se vor putea întâlni cu mascotele Sugus si Papi, iar în zona zona de mâncare ei sunt așteptați de Food Truck-uri precum Mexican Bizness, Umami Food Truck, MeatBusters, Plescavita Van, Zobuian, Mixology.

Accesul la SUV Fest este gratuit, iar cei care doresc să testeze SUV-urile prezente se pot înscrie pe site-ul suvfest.ro.

Leave a Comment