Share

Electricul Renault Megane E-Tech poate fi comandat în România

Primul vehicul electric de generație nouă al mărcii Renault, Megane E-Tech, poate fi comandat de la 1 februarie 2022 în România.

Renault Megane E-TECH Electric este primul model al „generației 2.0” de vehicule electrice ale mărcii franceze și este dezvoltat pe platforma CMF-EV a Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi. Această nouă platformă este dedicată vehiculelor complet electrice și oferă posibilitatea de a crește eficiența energetică și autonomia, reducând în același timp timpul de încărcare.

Megane E-TECH Electric vine echipat cu fie cu un motor de 96 kW (130 CP) și 250 Nm, fie cu unul de 160 kW (218 CP) și 300 Nm. În privința bateriei, noul Mégane E-Tech oferă două opțiuni: 40 kWh pentru o autonomie de 300 km (standard WLTP) sau 60 kWh pentru o autonomie de până la 470 km (standard WLTP). Ambele pachete de baterii au o garanție de opt ani.

Datorită noului său ecran OpenR și sistemului multimedia OpenR Link, dezvoltat împreună cu Google și bazat pe sistemul de operare Android Automotive, vehiculul poate fi controlat ca un smartphone.

Renault Megane E-Tech Electric poate fi achiziționat cu preț pornind de la 32.900 de euro cu TVA inclusă, pentru versiunea Equilibre E-Tech 40 de 130 CP. Versiunea include proiectoare ceață (LED), airbag-uri tip cortină fată și spate, alertă oboseală șofer (Driver Drowsiness Alert), Automatic Emergency Braking (AEB) cu protecție pietoni și ciclisti, geamuri electrice față și spate, cu impuls, sistem multimedia OpenR Link cu sistem audio Arkamys Classic, patru difuzoare (2Bo 2Twi); afișaj de bord de 12,3 inch și ecran multimedia 9 inch.

Versiunea Techno are un preț de pornire de 40.900 de euro, tot cu TVA și are în plus aer condiționat automat (două zone) cu senzor de umiditate, ciclu purificare aer, scaun șofer reglabil pe înălțime cu ajustare lombară electrică, sistem multimedia OpenR Link, navigație, servicii Google, sistem audio Arkamys 6 difuzoare (2Bo 2Twi 2Bi), afisaj de bord high spec 12,3 inch, ecran multimedia 12 inch, sistem MultiSense cu 48 lumini ambientale, adaptive, tapițerie mixtă piele/material textil reciclat ELZA REC Mottled Grey.

Cu un preț de pornire de 45.400 de euro, vârful de gamă Iconic are scaune ajustabile electric pentru șofer și pasager, cu reglaj lombar, masaj și memorarea pozitiei, sistem multimedia OpenR Link 12 inch cu navigație, servicii Google, sistem audio premium Harman Kardon 9 difuzoare (4 Bo + 4 Twi + 1 SW) și tapițerie piele Riviera Titanium Black.

Renault Megane E-Tech Electric este disponibil în șase culori – Rafale Grey, Schist Grey, Midnight Blue, Flame Red, Dymond Black și Glacier White. Pentru o notă mai personală, poate avea și un finisaj în două tonuri, având acoperișul, montanții și – în funcție de finisajul ales – protecția oglinzii laterale în nunațele Schist Grey, Diamond Black, Glacier White sau Warm Titanium.

Citește și:

Leave a Comment