Share

Blue Air la 17 ani: Patru aeronave Boeing 737 MAX 8 intrate în flotă, 40 de destinații noi

Compania aeriană românească Blue Air aniversează astăzi împlinirea a 17 ani de activitate cu cifre cel puțin interesante.

„Mulțumim tuturor pasagerilor, colegilor și partenerilor Blue Air care au rămas și acest an alături de noi, sprijinindu-ne eforturile de a deveni «The Better Way to Fly» – compania aeriană preferată de români pentru călătoriile lor”, au menționat într-un comunicat oficialii Blue Air.

Pentru a se adapta la o noua realitate pandemică, compania și-a recalibrat în 2021 rețeaua de destinații și aeroporturi, nivelul de operare și infrastructura informatică pentru a se adapta la noile realități și a rămâne un partener de încredere pentru pasageri, furnizori și pentru întreaga industrie aeronautică.

Printre obiectivele atinse în acest al 17 an de activitate, compania notează lansarea aplicației mobile, înnoirea flotei cu patru aeronave Boeing 737 MAX 8 cărora li se va adăuga o a cincea până la finalul anului, implementarea unei serii de proiecte digitale pentru a accelera îmbunătățirea experienței clienților, noi pachete tarifare și peste 40 de destinații noi cu un grad ridicat de atractivitate pentru pasageri.

Astfel, în vara următoare operatorul aerian va avea 10 noi destinații în Grecia, 10 în Spania, precum și noi destinații în Portugalia.

„Pentru a marca cea de-a 17-a aniversare a Blue Air și pentru a sărbători împreună cu pasagerii noștri această nouă călătorie extraordinară pe care am început-o împreună anul acesta, ne bucurăm să anunțăm campania aniversară «2 la preț de 1»: BUY 1 GET 1 FREE”, notează oficialii operatorului aerian român.

Citește și:

Leave a Comment