Share

Abia lansat în România, noul Range Rover a ajuns la Țiriac Collection

Cea de-a cincea generație a exclusivistului Range Rover poate fi admirată la galeria Țiriac Collection în acest week-end.

Țiriac Collection găzduiește în exclusivitate în weekendul 5-6 martie 2022 cel mai nou model Range Rover. Publicul are posibilitatea de a viziona noul model în premieră națională strict în această perioada. Exemplarul a fost ales pentru a face parte provizoriu din galeria auto exclusivistă în baza designului special și a tehnologiilor sofisticate, de ultimă generație.

Noul Range Rover este dotat cu o serie de motoare eficiente semihibride și hibride cu alimentare la priză, plus interioare cu patru, cinci sau șapte locuri disponibile pe caroserii cu ampatament standard sau lung. A cincea generație de SUV-uri de lux aduce un design modernist și o interpretare contemporană a profilului său emblematic.

Exemplarele disponibile ale noului SUV sunt SE, HSE și Autobiography. Pe durata primului an de producție există o variantă First Edition, având la bază modelul Autobiography, cu o specificație unică. Exclusiv pe această versiune este disponibilă culoarea exterioară Sunset Gold Satin (finisaj mat).

Noul Range Rover este definit de trei linii principale care își regăsesc originea în generațiile anterioare: plafonul plonjant, centura accentuată și linia ascendentă a pragurilor. Aceste trăsături emblematice se îmbină cu consola față scurtă caracteristică și cu plafonul înclinat spre spate pentru a crea un profil elegant, care transmite personalitatea inegalabilă a modelului Range Rover.

Exemplarul poate fi vizionat în cadrul Țiriac Collection, alături de alte peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Colecția localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289, este deschisă publicului, iar în weekendul 5-6 martie, galeria poate fi vizitată în intervalul orar 10:00-19:00. Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor informații despre istoria modelelor auto expuse atât în limba română, cât și în limba engleză.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește peste 170 de modele auto și moto emblematice atât clasice, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Citește și:

Leave a Comment