Share
STB schimbă aplicația pentru plata online a călătoriei

STB schimbă aplicația pentru plata online a călătoriei

Începând din această săptămână călătorii care utilizează serviciile Societăţii de Transport Bucureşti (STB) vor putea utiliza pentru plata online a călătoriilor aplicația 24Pay în loc de BPay.

Utilizatorii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au la dispoziție o nouă aplicaţie de plată online. 24Pay înlocuiește proiectului pilot reprezentat de aplicaţia mobilă BPay..

Conform STB, 24Pay este noua aplicaţie mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacţiei este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

„Ne dorim implementarea unor soluţii alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noştri să beneficieze de modalităţi sigure şi rapide de achiziţie a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluţia tehnologiei ne deschide mai mult către inovaţie şi ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendinţe privind plăţile digitale”, a declarat Adrian Criţ, directorul general al STB SA.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit direct din Google Play, App Store, App Gallery sau prin scanarea codului QR afişat în mijloacele de transport public.

Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziţionate prin aplicaţia BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicaţiei 24Pay.

În continuare, STB SA pune la dispoziţia călătorilor modalităţi alternative de achiziţie şi plată a călătoriei precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS şi plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

Citește și:

Leave a Comment