Share
Bazarul caritabil de Crăciun IWA București va avea loc pe 8 decembrie

Bazarul caritabil de Crăciun IWA București va avea loc pe 8 decembrie

Președintele International Women’s Association (IWA), Terry O’Donnell Parsons, a anunțat că ediția din 2019 a Bazarului de Crăciun al asociației va avea loc duminică, 8 decembrie, la Willbrook Platinum Convention Center.

Evenimentul caritabil anual „IWA Charity Christmas Bazaar” va avea loc în acest an pe 8 decembrie. Conform oranizatorilor, de mai bine de două decenii, evenimentul organizat la București a fost o oportunitate pentru companii pentru a își spori expunerea în comunitate, atât cea națională cât și cea a expaților aflați în România, prin finanțarea unnor proiecte de caritate.

Sprijinit de peste 50 de misiuni diplomatice, expați și 500 de voluntari, „IWA Charity Christmas Bazaar” își așteaptă susținătorii să facă donații în numerar și în produse sau servicii. Potrivit organizatorilor, donatorii beneficiază în schimb de o acoperire extinsă a evenimentului în mass-media, de publicitate în cadrul bazarului și publicitate în cadrul IWA și al comunității internaționale care sprijină asociația.

„IWA Christmas Charity Bazaar este modalitatea perfectă de a oferi un cadou unic, și de a spijinii oamenii care au nevoie pentru a le asigura un viitor mai luminos. Este o oportunitate pentru țările participante să își prezinte cultura și să o împărtășească cu bucureștenii”, a declarat soția ambasadorului armeniei la București, Liana Minasyan-Zakharyan, președinte de onoare al ediției din 2019 a Bazarului.

În cadrul „IWA Charity Christmas Bazaar” participanții pot cumpăra produse tradiționale și delicatese naționale de pe tot globul și se pot bucura de o zi plină de distracție. De la ora 10:00 la 16:00, programul oferă câte ceva pentru toți membri familiei.

În fiecare an Asociația Internațională a Femeilor (IWA) ajută persoanele vulnerabile, inclusiv copiii, femeile abuzate, persoanele în vârstă, persoanele fără adăpost, persoanele cu handicap și cele care au nevoie de îngrijiri medicale grație fondurilor colectate în astfel de evenimente caritabile. În acest an, IWA a acordat 310.896 de lei către 16 organizații neguvernamentale diferite.

Anul trecut, 55 de țări și-au expus cultura și modul de viață prin mâncăruri tradiționale, piese de artizanat și activități de divertisment. Achizițiile de produse locale și internaționale sunt unele dintre cele mai importante activități de care se bucură miile de vizitatori care vizitează anual bazarul sprijinind astfel activitățile IWA.

În ultimii cinci ani, IWA a donat mai multe 210.000 de euro prin subvenții către 68 de organizații de caritate locale. În 2019 alți  100.000 de euro au fost dirijașți către un proiect comun cu Fundatia Inovații Sociale Regina Maria.

Asociația susține o largă serie de proiecte riguros verificate care ajută copiii români, persoanele în vârstă, familiile cu greutăți, persoanele fără adăpost, femeile traficate, persoanele cu handicap, cele care au nevoie de îngrijiri medicale și multe altele. Detalii complete despre IWA și activitățile sale pot fi găsite pe site-ul www.iwabucarest.ro.

IWA Bazaar 2019

Leave a Comment