Share

Ion Țiriac la aniversarea de 30 de ani a Țiriac Auto: „Autovehiculele au fost și rămân o mare pasiune a mea”

Țiriac Auto, companie care face parte din grupul deținut de omul de afaceri Ion Țiriac, împlinește în această toamnă 30 de ani.

Compania Țiriac Auto, cu activități în domeniul comercializării de mașini noi și second-hand, dar și al închirierii de vehicule, împlinește în această toamnă 30 de ani de activitate.

Conform oficialilor Țiriac Auto, aniversarea celor 30 de ani de activitate este marcată atât prin oferte speciale cât și prin adoptarea unei logo aniversar temporar, care va fi folosit în comunicare. Logoul aniversar, însoțit de sloganul Și„ mai departe, împreună”, va fi prezent pe majoritatea materialelor de comunicare internă și externă și vine să susțină povestea de succes companiei.

„Autovehiculele au fost și rămân o mare pasiune a mea. Colecționez, admir și apreciez constant evoluția lor tehnologică. În urmă cu 30 de ani am decis să dau continuitate pasiunii mele în zona de business, importând primele unități auto în România. Am alăturat branduri, am construit servicii și cea mai vastă rețea de distribuție națională, sub numele Țiriac Auto. Împlinirea a trei decenii de activitate este o reconfirmare a stabilității și aportului nostru într-o industrie cu adevărat fascinantă”, a declarat Ion Țiriac.

De asemenea, Marius Marian, directorul executiv al Țiriac Auto, consideră că aceasta „este o aniversare cu atât mai valoroasă și semnificativă, cu cât vine după o perioadă plină de provocări în industria auto. (…) Este un moment emoționant pentru noi și cu siguranță, alimentați de încrederea clienților noști, vom merge înainte, pe același drum: «Și mai departe, împreună!»”.

Țiriac Auto are în prezent 900 de angajați și centre de vânzări și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Ford, Mitsubishi și Hyundai în șase orașe din țară.

În ultimii zece ani, compania a comercializat 61.410 de mașini noi și 17.274 rulate, desfășurând în același timp și activități de închiriere prin Țiriac Auto Rent.

Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

Citește și:

Leave a Comment