Share
Ediție specială Mazda pentru sărbătorirea centenarului mărcii

Ediție specială Mazda pentru sărbătorirea centenarului mărcii

Niponii de la Mazda au lansat o ediție specială, disponibilă pe întreaga gamă, pentru a marca cea de-a 100-a aniversare a companiei.

Conform prodcătorului japonez de vehicule, ediția specială este inspirată din unicitatea primei mașini Mazda destinată pasagerilor, R360 Coupe.

Multe dintre caracteristicile R360 Coupe, cum ar fi tehnologia de vârf, atenția asupra detaliilor de proiectare și o experiență excelentă la volan, încă se regăsesc la fiecare model Mazda de astăzi, încântând fanii din întreaga lume.

Modelele aniversare vor fi realizate în două nuanțe combinate, alb și „burgundy red”, care au făcut din R360 Coupe un adevărat succes atunci când a fost lansat, în 1960, și vor avea câteva elemente unice, specifice aniversării de 100 de ani.

R360 Coupe a fost primul vehicul Mazda dstinat exclusiv pasagerilor și nu transportului de marfă și a avut un succes imediat grație stilului său unic, futurist, manevrabilității excelente și prețurilor competitive, oferindu-le multor persoane prima lor experiență în ceea ce privește libertatea de a deține o mașină.

Modelul avea un motor cu patru cicluri, fără precedent la mașinile de clasă mini de pasageri ale vremii, transmisie automată și punea accent pe reducerea greutății pentru a spori plăcerea șoferului, o caracteristică a tuturor mașinilor Mazda de astăzi.

Ediția specială de 100 de ani Mazda

La nivelul întregii game Mazda, clienții vor putea să își aleagă modelele aniversare în culorile menționate, plus multe detalii unice care prezintă sigla aniversară de 100 de ani. Edițiile speciale vor include printre aletle, covorașe cu sigla de 100 de ani, tetiere cu sigla 100 de ani în relief, mochetă „red burgundy” pentru podea, cheie cu sigla aniversară prezentată într-o casetă de ediție specială, capace centrale de jante cu sigla de 100 de ani, emblemă aniversară pe bara de protecție față, culoare exterioară alb snowlake mica

Modelele ediției speciale au fost lansate în Japonia și vor fi disponibile pentru comandă clienților în toată Europa începând cu toamna anului 2020.

Mazda 100 ani - CX-5 Interior

Leave a Comment