Share

Uncharted, 44,2 milioane de dolari în week-end-ul de debut

Noul film de aventuri „Uncharted”, lansat în acest weekend în cinematografe, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american, potrivit cifrelor preliminare ale firmei de specialitate Exhibitor Relations.

Inspirat după unul din cele mai populare jocuri de pe Playstation, „Uncharted” a obţinut încasări de 44,2 milioane de dolari de vineri până duminică şi este aşteptat să încaseze până la 51 de milioane de dolari, incluzând proiecţiile pentru ziua de luni, sărbătoare în SUA (Presidents’ Day), ceea ce îl va face să aibă cel mai bun demaraj din 2022, potrivit experţilor din industrie.

Filmul, în regia lui Ruben Fleischer („Zombieland” şi „Venom”), urmăreşte peregrinările unui vânător de comori, interpretat de Tom Holland, aflat în căutarea averii pierdute strânse de exploratorul portughez din secolul al XVI-lea, Fernando Magellan.

Intrat pe locul al doilea, filmul pentru întreaga familie „Dog”, care urmăreşte călătoria unui veteran al armatei american, interpretat de Channing Tatum, alături un câine din rasa Ciobănesc Belgian Malinois, a obţinut 15 milioane de dolari în cele trei zile de difuzare şi ar urma să ajungă la 18 milioane de dolari luând în calcul şi ziua de luni.

„Spider-Man: No Way Home”, cel mai recent capitol cinematografic al aventurilor Omului-Păianjen, cu o distribuţie în care ne reîntâlnim cu Tom Holland, continuă să aibă performanţe bune, ocupând ultima poziţie a podiumului, cu încasări 7,2 milioane de dolari (şi 8,8 milioane de dolari prognozate în patru zile) în cea de-a zecea săptămână pe marile ecrane.

Noua adaptare a romanului „Death on the Nile” de Agatha Christie se clasează după acest weekend pe poziţia a patra, cu încasări de 6,3 milioane de dolari (şi 7,2 milioane de dolari aşteptaţi în patru zile) în a doua săptămână de proiecţii în cinematografe.

Poziţia a cincea revine peliculei „Jackass Forever”, o nouă rundă din seria „Jackass” a grupului de americani cu acelaşi nume, care îşi continuă acrobaţiile şi provocările, unele hilare, altele absurde, iar unele chiar periculoase. În a treia săptămână de la lansare, producţia a obţinut încasări de 5,2 milioane de dolari şi este aşteptată să încaseze 6,2 milioane luând în calcul şi ziua de luni.

Citește și:

Leave a Comment