Share

OFICIAL: Aceasta este premiera Dacia de la Geneva Motor Show – FOTO

Responsabilii grupului Renault au anunțat oficial că premiera mărcii Dacia la expoziția auto de la Geneva (GIMS) va fi ediția specială Ultimate. Echiparea este disponibilă pe modelele Duster, Logan și gama Stepway.

Seria limitată Ultimate (sau Techroad în unele țări) are inserții roșii și gri în exteriorul vehiculului (pe liniile caroseriei, carcasele oglinzilor laterale și pragurile laterale), dar și în interior, în zona  panourilor interioare ale ușii, pe tapițeria specifică, în jurul gurilor de aer și pe covorașele dedicate. De asemenea, culoarea roșie este prezentă pe butucul roților de 16 inchi (17 inchi pentru Duster). Nuanța roșie este combinată cu tonuri de gri.

Seria limitată Dacia Ultimate este echipată cu senzori și cameră video pentru parcarea cu spatele, aer condiționat automat, card pentru acces, iar strict pentru Duster este disponibil pachetul City Plus care include „blind spot detection”, „multi-view camera” și „Media Nav Evolution”. În unele state, ediția specială Ultimate este disponibilă încă din ianuarie, dar prezentarea oficială va avea loc la ediția din acest an a Geneva International Motor Show (GIMS) care începe mâine.

„Această lansare anunță un început promițător pentru 2019! Ea urmează unui an record în Europa, cu rezultate excelente pentru Sandero și noul Duster, care au înregistrat o creștere a vânzărilor cu 20,5%”, a declarat Ionuț Gheorghe, directorul de marketing și vânzări al mărcii Dacia.

Marca românească, deținută de grupul francez Renault, prezintă la Geneva și propulsoarele 1.3 TCe 130 GPF și 150 GPF pentru Duster.

©Lifenews.ro – Articolele lifenews.ro pot fi preluate în limita a 500 de semne și doar cu acordul redacției.

Leave a Comment