Share
Wizz Air caută în șapte orașe din România 800 de noi însoțitori de bord

Wizz Air caută în șapte orașe din România 800 de noi însoțitori de bord

Oficialii Wizz Air au anunțat astăzi că lansează cea mai mare caravană de recrutare a însoțitorilor de bord cu obiectivul de a angaja 800 de persoane în întreaga sa rețea până în decembrie 2021.

Wizz Air demarează cea mai mare caravană de recrutare a însoțitorilor de bord având ca obiectiv angajarea a 800 de persoane. În acest scop, la București, Bacău, Iași, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara vor avea loc zece evenimente pentru recrutarea însoțitorilor de bord aspiranți din România. Candidații hotărâți care au visat dintotdeauna la o carieră printre nori și doresc să participe se pot înscrie pe un site dedicat.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de bord, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul lunii august și septembrie. Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (București), President (Bacău), Internațional (Iași), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) și Timișoara (Timișoara), oferindu-le însoțitorilor de bord aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Conform companiei, însoțitorii de bord care se alătură echipei Wizz Air „se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, precum și un program lunar de lucru afișat o dată la două săptămâni. Însoțitorii de bord vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air «De la însoțitor de bord la căpitan», care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot. De asemenea, însoțitorii de bord se pot bucura de reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni”.

Evenimentele sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de bord și piloți în rețeaua Wizz Air, pe măsură ce compania aeriană își crește capacitatea și își dorește să tripleze dimensiunile flotei cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

„A fost un an îmbucurător pentru diversificarea rețelei Wizz Air și suntem încântați să invităm însoțitorii de bord aspiranți să se alăture unei echipe fantastice și să lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa. În timpul următoarelor evenimente destinate recrutării candidații pot descoperi mai multe despre oportunitățile pe care le oferim. În cadrul Wizz suntem mândri de oportunitățile excelente de a progresa, salariul competitiv și pachetul de compensare și beneficii disponibil pentru toți membrii echipajului de bord. Suntem dedicați sprijinirii echipajului nostru printr-o ascensiune sigură în carieră și oportunități rapide de dezvoltare. Pe măsură ce revenim la capacitatea pre-pandemie și continuăm să creștem, suntem nerăbdători să întâmpinăm candidați talentați să se alăture echipei noastre în creștere”, a declarat Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air.

Citește și:

Leave a Comment