Share

Disneyland Paris s-a redeschis după opt luni de închidere

Preşedintele Disneyland Paris redeschis astăzi celebrul parc de distracţii după opt luni în care acesta a fost închis din cauza pandemiei.

După aproape opt luni de închidere, preşedintele Disneyland Paris a deschis astăzi parcul de distracţii situat la aproximativ 30 de kilometri est de capitala Franţei.

Deschiderea are loc după aproape opt luni, iar vizitatorii trebuie să respecte măsuri sanitare „sporite”, cum ar fi obligativitatea purtării măştii sanitare care este obligatorie pentru toţi vizitatorii de peste șase ani.

Una dintre cele mai importante destinații turistice din Europa, Disneyland Paris, a avut de suferit alături de alte parcuri de distracţii din cauza succesiunii de închideri, redeschideri şi reînchideri cauzate de pandemie. După o primă închidere între 13 martie şi 15 iulie 2020, parcul a trebuit să îşi închidă porţile de încă două ori.

Închis de această dată din 30 octombrie 2020, Disneyland Paris şi-a redeschis porţile joi, însă va funcţiona la o capacitate limitată. În condiţiile actuale, parcul va putea primi doar 28.000 de persoane deşi capacitatea acestuia îi permite un număr de până la 50.000 de vizitatori pe zi.

Dintre cele şapte hoteluri ale complexului, doar Disney’s Newport Bay Club este deschis. Disney’s Hotel New York, cu 561 de camere dedicate universului Marvel, este prevăzută pentru 21 iunie.

Parcul a atras doar 3,5 milioane de vizitatori în 2020 după ce, în trecut, era vizitat anual de peste 14 milioane de persoane.

Leave a Comment